Medewerkers

theo_bureau_diag

Theo Hellemons

Huisarts

 

Huisarts sinds 1983. In 1986 gevestigd te Geleen.

Het streven naar optimale zorg voor mijn patienten is mijn drijfveer, waarbij  deskundigheid en vertrouwen zeer belangrijk zijn.

Ik geloof dat een persoonlijke en individuele benadering mij het best hierbij kan helpen

Nicole Wolters

Doktersassistente en wondverpleegkundige

Naast haar taken als doktersassistente heeft Nicole zich gespecialiseerd als wondverpleegkundige. Zij heeft hiervoor een gecertificeerde opleiding genoten.

Daarnaast heeft zij zich ook toegelegd op het maken van uitstrijkjes.

Ook ondersteunt zij de huisarts door het maken van visites.

assistente-b
assistente-a-bw

Mariska Arndts

Doktersassistente

Mariska is sinds 2008 in de praktijk als doktersassistente werkzaam.

Zij heeft speciale spreekuren voor bloedprikken, bloeddruk meten en longfunctieonderzoek.

Zij is een allround doktersassistente met veel ervaring en een grote betrokkenheid bij de praktijk.

Monique Goossens

Praktijkondersteuner Ouderenzorg

Monique is als praktijkondersteuner ouderenzorg werkzaam. Zij heeft een belangrijke taak in het in kaart brengen van specifieke problematiek rondom de oudere patiënt. Daarnaast begeleidt zij oudere patiënten en hun familie/verzorgers. Zij maakt deel uit van een regulier en multidisciplinair overleg tussen huisartsen en andere paramedici die een rol hebben in de zorg voor ouderen.

Monique Goossens BW
Foto SaskiaBW

Saskia de Wolf

Praktijkondersteuner GGZ

Saskia is sinds 2009 in de praktijk werkzaam als praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheids Zorg POH-GGZ en speciaal opgeleid om mensen met psychische problematiek kortdurend te begeleiden en te behandelen. Zij heeft regelmatig overleg met de huisarts. U kunt bij haar terecht via een verwijzing van de huisarts.

Nicole Huwae

Praktijkondersteuner GGZ

Ook Nicole is als praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheids Zorg in de praktijk werkzaam en is evenals Saskia laagdrempelig te benaderen voor psychische problematiek. Zij heeft regelmatig overleg met de huisarts. U kunt bij haar terecht via een verwijzing van de huisarts.

Foto NicoleBW
Bianca BW

Bianca Schweitzer

Praktijkondersteuner Somatiek

 

Als praktijkondersteuner somatiek richt Bianca zich met name op de zorg voor mensen met chronische ziekten, zoals diabetes, astma/COPD, hart-en vaatziekten en de mensen met een verhoogd risico hierop. Zij heeft hiervoor  een eigen spreekuur. Zij begeleidt de patient, geeft advies en controleert regelmatig. Zij is hier speciaal voor opgeleid. Bianca heeft regelmatig overleg met de huisarts.